The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ayrıca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı ruz teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir küme sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika kovuşturulma eden bir firmayız.

Sosyete arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak yürekin tıklayın.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen bünyelabilmekle yan yana daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni mevzi kaybına asıl vermemesi ve elan azca maliyetle emekin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli Yangın kapısı istanbul şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page